Работници за фабрики / корабостроене

НАБИРАМЕ МЪЖЕ ЗА АВТОМОБИЛЕН ЗАВОД В СЛОВАКИЯ – БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ!

Няма определен срок

Веселин Василев

фирма за набиране на работници за Чехия

Набираме мъже до 45 годишна възраст за завод на Faurecia в Словакия. В завода се произвеждат седалки за автомобили Audi Q7 и Volkswagen Up. Работата се извършва на поточна линия – първата фаза е събиране и монтиране  на седалката на колата – електроника, елементи за сигурност, следва  полиуретанова пяна и накрая се захваща кожата.

При работа на две смени: за седмица (от понеделник до петък / Сутрин/ Следобед . Ранната започва: 06:00 – 14 : 00. Следобедна започва: 14:00 до 22:00 часа. Служителите имат възможност да работят и извънредно.

Има подсигурена квартира на стойност 2 евро на нощ (60 евро за месеца) в цената са включени всички консумативи и се удържа от заплатата. Спи се в град  Лозорно или Ступава.

Има подсигурен транспорт с автобус на фирмата, 25 евро се удържат от месечната заплата.

В завода има бюфет, където работниците могат да се хранят. Служителите имат право на купони за храна на стойност 3,40 € на ден.

След отработване на 1 пълна седмица всеки работещ има право на аванс, който да получава веднъж седмично в размер на около 50 евро!

Всеки желаеш кандидат минава през интервю и лек тест за сръчност (защото работата е на поточна линия). Тестовете се провеждат на място в завода в Словакия.

Моля всички кандидати да са на ясно, че ако не издържат успешно интервюто, връщането обратно в България е за тяхна сметка! За да видите какво точно се работи моля, цъкнете на линка по долу и сами си преценете дали може да се справите или не :

ЗАМИНАВА СЕ ГРУПОВО ОТ СОФИЯ НА 24.01.2018г. Единственото което си поемате е автобусния билет в размер на 110 лева. Всеки кандидат трябва да има в себе си джобни пари не  по малко от 100 евро. НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ТАКСИ И КОМИСИОННИ, нито в България, нито в Словакия. Посрещането и настаняването е за сметка на фирмата!

Работна заплата се състои от следните компоненти:

1. Основна заплата 4,01 € / час / бруто / месец през първите 3 месеца

2.  Основна заплата 4.58 € / час / бруто / месец от 4-я месец

3. Лична оценка 0-280 / бруто / месец

4. Следобедна такса 0,30 € / бруто / ч

5. Нощна такса в размер на 0,50 € / бруто / ч

6. съботно доплащане + 25% от средната работна заплата

7. неделно доплащане + 50% от средната работна заплата

8. Национален празник + 100% от средната работна заплата

9. Извънреден труд + 25% от средната работна заплата  10. ваучери за храна на стойност 3,40 €

 

Средната месечна брутна заплата около 800 € до 1200 € (нето 650 -950 €)

 

email : [email protected]

GSM: 0898383534

Tagged as:

X
- Enter Your Location -
- or -